19.05.2016.


Predsjednik Vujanović primio delegaciju Parlamentarnog odbora EU i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas delegaciju Parlamentarnog odbora Evropske unije i Crne Gore za stabilizaciju i pridruživanje.

Predsjednik Vujanović je iskazao zahvalnost Parlamentarnom odboru Evropske unije i Crne Gore za stabilnost i pridruživanje za podršku i pomoć Crnoj Gori u procesu evropskih integracija. Ocijenio je da je dosadašnja intenzivna i sadržajna saradnja pokazala veliki značaj uloge Parlamenta u procesu integracija i važnost njegove saradnje u međunarodnim aktivnostima. Istakao je zadovoljstvo dinamikom evropskih integracija, konstatujući da smo dobar primjer regiona.

Predsjednik je odgovorio na brojna interesovanja članova delegacije koja se tiču unutrašnjih prilika u Crnoj Gori i njenih regionalnih odnosa i saradnje.

Kopredsjedavajuća POSP-a Analiza Dods je iznijela zadovoljstvo aktivnostima POSP-a u Crnoj Gori, naglašavajući da je naša država postigla veliki uspjeh otvarajući 22 poglavlja pristupnih pregovora i spremnost da otvori i ostala poglavlja. Saopštila je i uvjerenje da će predstojeći parlamentarni izbori obezbijediti kredibilan proces i rezultat i da će Crna Gora nastaviti dobru dinamiku evropskih integracija. Ona je naglasila značaj dobrosusjedskih odnosa i regionalne saradnja, ističući važnost nastavka i afirmaciju takve državne politike Crne Gore.


Broj čitanja: 171

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora