24.06.2016.


Predsjednik Crne Gore primio predsjednika Vrhovnog suda Republike Azerbejdžan
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas na Cetinju predsjednika Vrhovnog suda Republike Azerbejdžan Ramiza Rzayeva. Na ovom sastanku je učestvovala i predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica.

Predsjednik Vujanović je iskazao zadovoljstvo bliskim odnosima Crne Gore i Azerbejdžana doživljavajući posjetu predsjednika Vrhovnog suda Azerbejdžana jasnim dokazom takve bliskosti i prilogom daljeg unapređenja naših odnosa i kroz saradnju sudskih vlasti. Saopštio je uvjerenje da će dvije države nastaviti svoje partnerstvo u oblasti ekonomije posebno u sferi turizma i energetike, ali da će istovremeno iskoristiti prostor saradnje i u ostalim oblastima. Svakako da je za ukupnu saradnju od posebne važnosti saradnja sudova koja je važan temelj vladavine prava.

Predsednik Vrhovnog suda Azerbejdžana Ramiz Rzayev i predsjdnica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica saopštili su visoko poštovanje saradnje dva vrhovna suda, i posebnu vrijednost razmjeni iskustava radi unapređenja ukupnog kvaliteta rada sudova.


Broj čitanja: 197

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora