26.08.2016.


Predsjednik Vujanović primio novoimenovanog ambasadora Crne Gore u Republici Hrvatskoj
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas novoimenovanog izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Republici Hrvatskoj Bora Vučinića na završni razgovor pred preuzimanje dužnosti.

Predsjednik Vujanović je saopštio očekivanje da će diplomatska misija novoimenovanog ambasadora biti u funkciji dalje afirmacije dobrosusjedstva i partnerstva Crne Gore i Republike Hrvatske u evropskim i evroatlanskim integracijama i dobrih odnosa i saradnje u svim oblastima uz korišćenje prostora unapređenja posebno u sferi ekonomije. Istakao je ulogu i značaj manjina hrvatske u Crnoj Gori i crnogorske u Hrvatskoj kao snažnog mosta saradnje i partnerstva.

Novoimenovani ambasador Boro Vučinić je obavijestio o svojim opsežnim pripremama pred odlazak na diplomatsku dužnost uz uvjerenje da će njegova misija biti posvećena svim vrijednostima naše saradnje u duhu dobrosusjedstva.

Predsjednik je iskazao poštovanje diplomatskoj misiji predhodnog ambasadora Crne Gore u Republici Hrvatskoj Igora Građevića.


Broj čitanja: 156

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora