02.09.2016.


Predsjednik Vujanović primio najviše zvaničnike FINE
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas, u svojstvu predsjednika Počasnog odbora Svjetskog vaterpolo šampionata mladih, najviše znaničnike FINE – Svjetske organizacije svih sportova na vodi, na čelu sa Dimitris Diathesopoulos, Gianni Lonzi i Khosrow Amini. Sastanku su prisustvovali članovi Počasnog i Organizacionog odbora.

Predsjednik Crne Gore je iskazao zadovoljstvo zbog odluke FINE da Crna Gora bude domaćin Svjetskog prvenstva mladih u vaterpolu ocjenjujući da je to bio veliki izazov i provjera organizacionih sposobnosti Podgorice i Crne Gore. Saopštio je zadovoljstvo uspjehom ove velike globalne sportske manifestacije vjerujući da je ona dodatno preporučila Crnu Goru za organizovanje novih značajnih takmičenja.

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je saopštio projekcije daljeg ulaganja u plivačku i vaterpolo infrastrukturu i odlučnost da se Glavni grad i nadalje prepoznaje kao uspješan domaćin velikih sportskih manifestacija.

Visoki zvaničnici FINE su iskazali konplimente za izvanrednu organizaciju šampionata ocjenjujući da je u svim njegovim oblastima Podgorica i Crna Gora pokazala sposobnost obezbjeđenja maksimalnih uslova za ovako značajna takmičenja upućujući izraze zahvalnosti za to. Saopštili su da se Crna Gora ovim ozbiljno preporučila za organizaciju velikih regionalnih, evropskih i globalnih sportskih manifestacija.


Broj čitanja: 160

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora