29.09.2016.


Predsjednik Vujanović primio delegaciju Vlade provincije Guizhou
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas u Podgorici delegaciju Vlade provincije Guizhou, koja boravi u radnoj posjeti Crnoj Gori na poziv Asocijacije kinesko-crnogorskog Društva prijateljstva.

Predsjednik Vujanović je i ovom prilikom iskazao zadovoljstvo vrlo intezivnom saradnjom Crne Gore i Kine u brojnim oblastima kao i jasnom perspektivom daljeg unapređenja tih odnosa. U okviru te saradnje značajunu mogućnosti su i u unapređenju saradnje Crne Gore i provincije Guizhou sa kojom je potpisan sporazum o saradnji uz nesumnjivo postojanje obostranog interesa za nju.

Članovi delegacije ove Kineske provincije na čelu sa šefom delegacije Čen God su konstatovali da u oblsti turizma, obrazovanja i industrije postoje značajne mogućnosti saradnje sa šansom za investicije, te da ova provincija ima saradnju sa brojnim državama Evrope. Iskazali su zadovoljstvo da će prilikom posjete imati sastanke u Privrednoj komori i Turističkoj organizaciji Crne Gore uz očekivanje da će se tokom tih sastanaka utvrditi konkretne mogućnosti saradnje.


Broj čitanja: 723

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora