01.11.2016.


Predsjednik Vujanović primio novoimenovanog ambasadora Crne Gore –šefa Stalne misije Crne Gore pri Ujedninjenim nacijama sa sjedištem u Ženevi
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas novoimenovanog ambasadora Crne Gore –šefa Stalne misije Crne Gore pri Ujedninjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama sa sjedištem u Ženevi Milorada Šćepanovića na završni razgovor pred preuzimanje dužnosti.

Predsjednik Vujanović je ocijenio Misiju u Ženevi od posebnog značaja za proaktivno učešće Crne Gore u funkcionisanju sistema Ujedinjenih nacija i drugih međunarodnih organizacija, uvjeren da dosadašnji rezultati i iskustvo ambasadora Šćepanovića preporučuju za uspješno obavljanje ove važne diplomatske misije.

Ambasador Šćepanović je saopštio da će biti posvećen daljoj promociji Crne Gore u njenom djelovanju u sistemu UN, ocijenjujući svoje pripreme za stupanje na dužnost obuhvatnim i uspješnim.

Predsjednik je iskazao poštovanje prethodnom ambasadoru –šefu Stalne misije Crne Gore pri Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama sa sjedištem u Ženevi Nebojši Kaluđeroviću za uspješnu diplomatsku misiju.


Broj čitanja: 120

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora