13.11.2016.


Predsjednik Vujanović na Cetinju
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović prisustvovao je svečanoj sjednici Prijestonice Cetinje .

Predsjednik je čestitao Cetinjanima i Cetinjankama, odbornicima, predsjedniku Skupštine i predsjedniku Prijestonice Dan Prijestonice.

Predsjednik je iskazao zadovoljstvo za ono što je učinjeno između dva praznika, unapređenje infrastrukture, obezbjeđenje projekata koji će donijeti nova radna mjesta i za svakako osnaženje i nove vrijednosti onoga što Prijestonica znači. Rekao je da ga raduje da su u toku godine realizovani projekti koji će obezbijediti nova radna mjesta, koji će ono što je realno očekivanje Cetinja, obezbjeđenje posla, ispuniti ta očekivanja .

Prijestonica nesumnjivo sa ovom lokalnom administracijom dobija jedan novi lik i pravi sadržaj. Ja sam ubijeđen da su projekti koji su planirani realno postavljeni. Veoma se radujem da je administracija Prijestonice obezbijedila izvanrednu komunikaciju sa raznim međunarodnim fondovima i institucijama koje pomažu razvoj Prijestonice. Takođe mi je drago da postoji jedna vrlo sadržajna komunikacija sa Vladom i da je sve u funkciji dobra svih građana Prijestonice. Zato još jednom vam čestitam ovaj dan, ubijeđen da će Prijestonica sve ono što je planirala realizovati za dobro svih njenih građana.


Broj čitanja: 151

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora