23.12.2016.


Oproštajna posjeta ambasadorke UAE
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas u Podgorici u oproštajnu posjetu ambasadorku Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Hafsa Al Ulamu.

Predsjednik Vujanović je iskazao poštovanje UAE za odluku da, u oktobru 2010 godine, u Crnoj Gori otvore ambasadu, prvu u regionu Zapadnog Balkana, i za ambasadora imenuju Hafsa Al Ulamu. Saopštio je visoko uvažavanje neposrednog doprinosa ambasadorke u obezbjeđenju kvalitetne ugovorne baze između dvije države i snažnom ekonomskom povezivanju kao i sadržajnoj saradnji u svim oblastima. U uvjerenju da će novoimenovani ambasador nastaviti uspješnu diplomatsku misiju predsjednik je ambasadorku odlikovao Medaljom za zasluge.

Ambasadorka UAE Hafsa Al Ulama je iskazala zadovoljstvo da je u svojoj šestogodišnjoj diplomatskoj misiji doprinosila saradnji dvije države koju ocjenjuje sadržajnom i intezivnom sa jasnom perspektivom daljeg unapređenja. Zahvaljujući se što je njen lični doprinos prepoznat saopštila je uvjerenje da će novoimenovani ambasador nastaviti diplomatsku misiju saradnje dvije države.


Broj čitanja: 181

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora