03.08.2017.


Predsjednik Vujanović uputio čestitku povodom Dana opštine Petnjica
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović uputio je čestitku povodom Dana opštine Petnjica, u kojoj se između ostalog navodi.

“Građanima i građankama Petnjice, odbornicima i odbornicama, vršiocu dužnosti predsjednika skupštine, Erolu Muratoviću i predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, čestitam Dan opštine Petnjica.

Uvjeren sam da će izgradnja putne i ukupne infrastrukture doprinijeti daljem razvoju Petnjice - pravilnom korišćenju prirodnih i turističkih potencijala bihorskog kraja. Vjerujem da će se saradnjom Vlade Crne Gore i lokalne uprave, u skladu sa tradicionalnom privrženošću naših ljudi napretku svog kraja, nastaviti unapređenje uslova za život i rad, što će doprinijeti da Petnjica bude opština u kojoj se prepoznaju perspektive i mjesto u kojem se ostaje da bi se vrijednim radom živjelo u skladu sa savremenim tokovima – uspješno i sadržajno. Siguran sam da će se nastaviti sa ubrzanim razvojem sjevera u duhu opredjeljenja da ravnomjerno gradimo kvalitet života u Crnoj Gori, na dobrobit svih naših građana.

U to ime još jednom Vam čestitam Dan opštine i srdačno Vas pozdravljam“.


Broj čitanja: 116

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora