29.09.2017.


Mojkovac: Održana 33. sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj i klimatske promjene
Danas je u Mojkovcu održana 33. sjednica Nacionalnog savjeta za održivi razvoj, klimatske promjene i integralno upravljanje obalnim područjem kojom je predsjedavao Filip Vujanović, predsjednik Nacionalnog savjeta. U radu sjednice učestvovali su i ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, predsjednik opštine Mojkovac Dejan Medojević, predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović i predsjednica opštine Kolašin Željka Vuksanović.

Na današnjoj sjednici nastavljena je diskusija o aktivnostima u okviru valorizacije potencijala Bjelasice i Komova, kao strateški značajnog pitanja za razvoj opština Mojkovac, Kolašin i Bijelo Polje, odnosno sjevernog regiona Crne Gore. U skladu sa zaključcima 31. sjednice koja je održana 11. januara o.g. kada je Nacionalni savjet upoznat s planiranim aktivnostima, današnja sjednica bila je usmjerena na analizu ostvarenog učinka.

S tim u vezi Nacionalni savjet je iskazao punu podršku tekućim i planiranim aktivnostima, i ocijenio da je Opština Mojkovac ostvarila izuzetan napredak u realizaciji aktivnosti planiranih u 2017. godini. U predstojećem periodu aktivnosti će biti usmjerene na završetak izgradnje prve dionice auto puta Mojkovac-Lubnice-Berane, izgradnju mosta u Podbišću i izgradnju bazne stanice na lokalitetu Žarski.


Broj čitanja: 65

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, Cetinje 20. maj 2013. godine

Himna Crne Gore

Himna Crne Gore

 

Da li podržavate stav Predsjednika da su ekonomska i socijalna pitanja prioritet Crne Gore
da
neCopyright 2003 © Predsjednik Crne Gore
Powered by Internet Crna Gora